100,- rabatkode til Peter Hahn

Brug denne kode hos Peter Hahn

PHvaerdikupong10
Virkede det?
100% succes

Hermed en 100 DKK voucher, som kan indløses på ordrer fra 299 DKK hos Peter Hahn. Kampagnen er gyldig til og med 22.06.2014

peterhahn

Amenities
Video
peter-hahn

Peter Hahn

I 1964 blev firmaet Peter Hahn GmbH grundlagt i den tyske by Winterbach. Peter Hahn oparbejdede en niche på markedet med produkter i lamauld, og det var starten på en succesrig forretningsudvikling. I dag har dette højtspecialiserede postordrefirma med sit udvalg af eksklusiv mode, der kan købes via katalog, internet og i firmaets egne butikker, et utroligt vellykket virksomhedskoncept med dynamisk vækst i Tyskland og flere andre lande.

Peter Hahn har over 900 medarbejdere, heraf arbejder godt 800 i hovedsædet i Winterbach. I den lille by i nærheden af Stuttgart koordineres al logistik i de europæiske lande, hvor Peter Hahn har afdelinger: Schweiz, Østrig, Belgien, Holland, Frankrig, Storbritannien, Sverige, Danmark og Finland.

Peter Hahn lægger stor vægt på, at sortimentet er af konstant høj kvalitet. Med strenge sortimentskriterier og kvalitetskontroller sikrer Peter Hahn fineste kvalitet og eksklusiv mode. Udsøgt naturkvalitet som den fine SUPIMA®-bomuld, eksklusiv kashmir og luksuriøs silke gør modellerne til en udsøgt fornøjelse at have på.

Desuden tilbyder Peter Hahn sine kunder et bemærkelsesværdigt stort udvalg af mærkevarer, bl.a. BOGNER, BASLER, BRAX, JOOP, LAURÈL, ’U.R. beautiful’ fra designeren Uta Raasch og mange andre. Alt i alt er der over 250 mærker i sortimentet sammen med Peter Hahns egne mærker af højeste kvalitet.