BilligAlu rabatkode - 5% rabat på sommerdæk og fælge

Brug denne kode hos BilligAlu.dk

SOMMER5%
Virkede det?
0% succes

Har du læst op på test af sommerdæk og mangler et godt tilbud på dæk og fælge i marts, april, maj, juni eller juni 2014, så er du havnet det rigtige sted. Med denne rabatkode, få du 5% rabat på dæk og fælge hos BilligAlu.dk som måske er den største dæk og fælge pusher i Danmark. Vi har selv brugt dem uden problemer, og de har vores anbefaling.
BilligAlu har altid 1.500.000 billige dæk og den hurtigste levering. Dæk, fælge, stålfælge og alufælge af høj kvalitet til billige priser hvor alle kan være med. 100% pasningsgaranti på dæk og fælge.

Amenities
Video
billigalu-dk

BilligAlu.dk

Står du og mangler billig dæk og alufælge til bilen, så gør som vi selv har gjort - køb den hos Billigalu.dk. Vi har netop fået fingrene i en rabatkode til BilligAlu.dk, der giver dig 5% rabat på dæk og fælge.
Idegrundlaget for BilligAlu.dk er at sælge dæk og fælge samt alufælge, til de bedste og billigste priser. Kvaliteten skal være den bedste, samt prisen skal være til at betale for alle.
Med denne rabatkode til Billigalu får du adgang til et uvalg på hele 1.500.000 billige dæk og hurtig levering - både hvis du skal bruge dæk, fælge, stålfælge eller alufælge, så er kvaliten høj og prisen lav - få evt. dækkende monteret lokalt. Der er pasningsgaranti på dæk og fælge - også selvom du får lidt ektra rabat med med rabatkoden her fra TIDO :)