EKSKLUSIV 10% RABATKODE TIL ZALANDO 2013 og 2014

Brug denne kode hos Zalando

TIDO4504
Virkede det?
100% succes

Så er det sket igen :)

Vi ved, at rigtigt mange af TIDOs brugere elsker Zalando – og det forstår vi godt. Det er ikke uden grund, at dette firma er kommet fra ingenting for 5 år siden, og nu er kendt af alle online shoppere – gode rabatter, kæmpe udvalg, gode rabatkoder, gratis levering og gratis returfragt er blot nogle af de få positive ting, vi har at sige om Zalando.

Men nu handler TIDO jo primært om rabatkoder, og da mange af jer tidligere har benyttet jer, af alle de gode rabatter fra Zalando.dk, som I har fundet her på TIDO, så har Zalando givet jer en eksklusiv VIP rabatkode, som gælder i hele november 2013, december 2013 og januar 2014 – ja du hørte rigtigt – rabatkoden til Zalando gælder helt frem til 2014. De nye efterårs og vinterkollektioner er allerede i butikken, så benyt denne kode i efterår og vinter. Koden giver 10% rabat på hele sortimentet.

Fortæl gerne venner og bekendte på f.eks. facebook om koden (link til tido.dk). Det kan være, at de også vil sætte pris på lidt ekstra rabat til julegaverne 🙂

* Rabatkoden er gyldig fra 01.11.2013 til og med 31.01.2014 ved køb på www.zalando.dk | Minimum køb 500 kr. | Rabatkoden kan kun benyttes én gang og kan ikke kombineres med andre rabatter | Enkelte mærker er ikke omfattet af rabatten | Angiv koden i betalingsprocessen trin 2.

Zalando rabatkode november 2013
Zalando rabatkode december 2013
Zalando rabatkode januar 2014

Zalando-splash

Amenities
Video
zalando-rabatkoder

Zalando

Zalando GmbH er et multinationalt e-handels firma, der specialiserer sig i at sælge sko, tøj og andre mode og livsstil produkter online. Virksomheden blev grundlagt i Tyskland i 2008 og har siden udvidet til at tilbyde sine bankforretninger i alt tolv europæiske lande. I øjeblikket Zalando er operationelt aktiv i Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Belgien, Holland, Italien, Spanien, Polen, Sverige, Danmark, Finland og Storbritannien. Virksomhedens hovedkontor ligger i Berlin.

Historie
Zalando blev oprettet i 2008 af Robert Gentz og David Schneider, oprindeligt under navnet Ifansho. Selskabet drives af Rocket Internet GmbH. Inspireret af amerikanske online forhandler Zappos.com. Zalando var oprindeligt specialiseret i salg af sko / fodtøj, men er siden vokset til at omfatte andre områder af mode, livsstil og sport som f.eks. kjoler.
I 2009 Zalando begyndte operationer i udlandet, da det begyndte at tilbyde leverancer til Østrig. I 2010 lancerede virksomheden i Holland og Frankrig, og i 2011 åbnede online detailhandel sites i England, Italien og Schweiz. I 2012 lancerede de sig i Danmark.

Forretning tal
Selskabets omsætning for 2010 vurderes til mellem 101 millioner euro til 159 millioner euro ( i henhold til forskellige kilder. ) En omsætning på over 200 millioner euro blev annonceret for de første seks måneder af 2011. For 2012 er der annonceret en omsætning på 1 mia euro annonceret.

Tidslinje for ekspansion
2008: Zalando er grundlagt i Tyskland
2009: Selskabet begynder at levere til Østrig
2010: lancering af franske og hollandske detailhandel hjemmesider i Frankrig og Nederlandene
2011: lancering i England, Italien og Schweiz, Østrig får sin egen uafhængige site, Zalando.at
2012: Zalando lanceres i DK og kunderne tilbydes rabatkoder på kjoler, sko, tøj mm.

Zalando Rabatkode, Zalando Rabat, Zalando Rabatter, Zalando Kuponer, Zalando Tilbud, Zalando Salg, Zalando Koder, Zalando Kode, Zalando Fordelskode, Zalando Kodenummer, Zalando Kampagnekode, Zalando Kampagne, Zalando Kuponkode, Zalando Værdikode, Zalando Kupon, Zalando Voucher, Zalando Voucher code, Zalando Discount Code