Zalando rabatkode 2015

Brug denne kode hos Zalando

ZATDXXX4
Virkede det?
0% succes

Zalando rabatkode 2015 ? Yes – så er du landet på den rigtige side. Velkommen til TIDO. 🙂

Vores venner hos Zalando har endnu engang lavet en eksklusiv rabatkode til dig, så du i januar, februar og marts 2015 får hele 10% rabat. Rabatkoden skal tastes ind sidst i købsprocessen hos Zalando, og gælder kun på ikke nedsatte varer – så er den kjole du har kig på – eller den strik du ønsket dig ikke på tilbud, så håber vi, at denne rabatkode kan varme lidt her i kulden 🙂

Det med småt: Zalando rabatkoden er gyldig t.o.m. d. 31.03.2015 på Zalando.dk | Minimum køb 750 kr. | Rabatkoden kan kun benyttes én gang og kan ikke kombineres med andre rabatkoder til Zalando eller bruges på nedsatte varer | Enkelte mærker kan være ekskluderet for rabatten | Kan ikke genbruges ved returnering.

 

2015-Zalando

Amenities
Video
zalando-rabatkoder

Zalando

Zalando GmbH er et multinationalt e-handels firma, der specialiserer sig i at sælge sko, tøj og andre mode og livsstil produkter online. Virksomheden blev grundlagt i Tyskland i 2008 og har siden udvidet til at tilbyde sine bankforretninger i alt tolv europæiske lande. I øjeblikket Zalando er operationelt aktiv i Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Belgien, Holland, Italien, Spanien, Polen, Sverige, Danmark, Finland og Storbritannien. Virksomhedens hovedkontor ligger i Berlin.

Historie
Zalando blev oprettet i 2008 af Robert Gentz og David Schneider, oprindeligt under navnet Ifansho. Selskabet drives af Rocket Internet GmbH. Inspireret af amerikanske online forhandler Zappos.com. Zalando var oprindeligt specialiseret i salg af sko / fodtøj, men er siden vokset til at omfatte andre områder af mode, livsstil og sport som f.eks. kjoler.
I 2009 Zalando begyndte operationer i udlandet, da det begyndte at tilbyde leverancer til Østrig. I 2010 lancerede virksomheden i Holland og Frankrig, og i 2011 åbnede online detailhandel sites i England, Italien og Schweiz. I 2012 lancerede de sig i Danmark.

Forretning tal
Selskabets omsætning for 2010 vurderes til mellem 101 millioner euro til 159 millioner euro ( i henhold til forskellige kilder. ) En omsætning på over 200 millioner euro blev annonceret for de første seks måneder af 2011. For 2012 er der annonceret en omsætning på 1 mia euro annonceret.

Tidslinje for ekspansion
2008: Zalando er grundlagt i Tyskland
2009: Selskabet begynder at levere til Østrig
2010: lancering af franske og hollandske detailhandel hjemmesider i Frankrig og Nederlandene
2011: lancering i England, Italien og Schweiz, Østrig får sin egen uafhængige site, Zalando.at
2012: Zalando lanceres i DK og kunderne tilbydes rabatkoder på kjoler, sko, tøj mm.

Zalando Rabatkode, Zalando Rabat, Zalando Rabatter, Zalando Kuponer, Zalando Tilbud, Zalando Salg, Zalando Koder, Zalando Kode, Zalando Fordelskode, Zalando Kodenummer, Zalando Kampagnekode, Zalando Kampagne, Zalando Kuponkode, Zalando Værdikode, Zalando Kupon, Zalando Voucher, Zalando Voucher code, Zalando Discount Code